20 липня 2017 р.

Конкурс художньої творчості Тижня європейських лісів

Розпочався конкурс художньої творчості Тижня європейських лісів



Використайте свою уяву та художній талант, щоб намалювати малюнок або картину для ілюстрації Тижняєвропейських лісів на тему: «Ліс – наше спільне надбання». Конкурс відкрито для дітей та молоді у віці від 5 до 18 років.
 Для участі приймаються малюнки чи картини створені у цифровому форматінамальовані власноручноживопис або малюнок ручкою, олівцемкольоровою крейдою чи вугіллям, а також масляною, акриловою абоакварельною фарбоюМалюнки або картини мають бути відскановані або сфотографовані та прикріплені до заявок на участь в форматі JPEG. Заявки на участь можна знайти за наступним посиланням http://www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/art-contest/submission/en/.
У кожній віковій групі (від 5 до 8 роківвід 9 до 12 років і від 13 до 18 років) буде відібраний один малюнокабо одна картина-призер і три фіналісти.
У підсумку малюнок або картина може з’явитися на спеціальній виставці під час Тижня європейських лісів у Варшаві (Польща), яка відбудеться в жовтні, та в календарі Тижня європейських лісів.
Переможці та фіналісти будуть оголошені на веб-сайті Тижня європейських лісів і сторінках ФАО в соціальнихмережах (9-13 жовтня 2017 року). Переможці та фіналісти отримають календар, в який будуть включені їхні малюнкиабо картиниОкрім того, переможці отримають почесні грамоти.
Малюнки або картини будуть оцінюватися на підставі того, наскільки вони актуальні для теми Тижняєвропейських лісів, а також на підставі їх естетичної цінності та технічної майстерностіОцінка кожної із трьохвікових груп буде  проводитися окремо. До складу журі увійдуть фахівціщо працюють в сфері лісовогогосподарства та інформації.
Список правил художнього конкурсу можна подивитися за адресоюhttp://www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/art-contest/rules/.
Кінцевий термін для подачі заявок – 31 липня 2017 року.
Прес-служба ДП Коломийське лісове господарство