1 червня 2017 р.

Перший етап конкурсу кращого малюнка та твору на лісову тематику серед учнів шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами

   31 травня 2017 року працівники ДП «Коломийське лісове господарство» провели перший етап щорічного конкурсу кращого малюнка та твору на лісову тематику серед учнів шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами.
   Даний конкурс проводиться з метою підвищення екологічної свідомості та культури школярів, розширення та поглиблення знань із основ лісівництва, виявлення обдарованої та талановитої молоді і залучення її до співпраці з державними лісогосподарськими підприємствами.
   В конкурсі взяли участь учні Печеніжинської та Гвіздецької спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів. Було представлено п'ятнадцять малюнків з Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат та чотири малюнки з Печеніжинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат
   Керуючись положенням про конкурс, який проводиться за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України, колективним договором, за погодженням з профкомом, на основі протоколу засідання робочої групи з проведення конкурсу та після ознайомлення з малюнками конкурсна комісія вирішила:
   1. Перше місце за кращий малюнок на тему «Бережіть ліс» присуджено Грецку Василю Васильовичу, учню Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, і нагороджено його грамотою та грошовою винагородою в сумі 1000,00 грн.
  2. Друге місце за кращий малюнок на тему «Відпочивай, не сміти, ліс чистим, друже залиши!» присуджено Синиджуку Володимиру Вікторовичу, учню Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, і нагороджено його грамотою та грошовою винагородою в сумі 500,00 грн.
  3. Третє місце за кращий малюнок на тему «Живий ліс – живе навкруги» присуджено Абрамовій Христині Іванівні, учениці Печеніжинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, і нагороджено її грамотою та грошовою винагородою в сумі 300,00 грн.
  4. За кращий малюнок на тему «Не знищуйте природу!» нагороджено грамотою та заохочувальною грошовою винагородою в сумі 300,00 грн. ученицю Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Лікітарчук Христину Степанівну.
  Керівництво ДП «Коломийський лісгосп» висловлює подяку директорам, викладачам і учням Гвіздецької та Печеніжинської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів, які взяли активну участь у проведенні конкурсу, а також сподівання, що така співпраця між лісовим підприємством та загальноосвітніми навчальними закладами послужить прикладом для наслідування і в наступні роки кількість учасників конкурсу, а отже, молодих людей, яким не байдужа доля лісу, зокрема, та й, загалом, всього живого, невпинно зростатиме.