22 червня 2017 р.

Врученя грошових винагород по результатах першого етапу конкурсу на кращий малюнок і твір на лісову тематику серед учнів шкіл – інтернатів для дітей з особливими потребами

В першому етапі конкурсу на кращий малюнок і твір на лісову тематику серед учнів шкіл – інтернатів для дітей з особливими потребами було розглянуто дев'ятнадцять малюнків з Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату та Печеніжинської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату.
Після проведення першого етапу конкурсу на кращий малюнок і твір на лісову тематику серед учнів шкіл – інтернатів для дітей з особливими потребами було вручена грошова винагорода за зайняте перше місце за кращий малюнок на тему «Бережіть ліс» учня Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату  Грецко Василю Васильовичу в сумі 1000,00 грн. Також    грошовою винагородою за зайняте друге місце за кращий малюнок на тему «Відпочивай, не сміти, ліс чистим, друже залиши!» нагороджений учень Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату  Синиджук Володимир Вікторович  в сумі 500,00 грн. та  за зайняте третє місце за кращий малюнок на тему «Живий ліс – живе навкруги» ученицю Печеніжинської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату Абрамову Христину Іванівну в сумі 300,00 грн.
         Заохочувальну грошову винагороду за кращий малюнок на тему «Не знищуйте природу!» врученою учениці Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату  Лікітарчук Христині Степанівні в сумі 300,00грн.
Головною метою конкурсу є підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості особистості, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, виявлення обдарованої та талановитої молоді і залучення її до співпраці з державними лісогосподарськими підприємствами.



Виконав провідний інженер О. Соколов
подібні публікації:
gvizdetskaszoshi.if.ua